17 Şub 2013

«G» NOKTASI (Ülkem İşgal Altında)


En cahil halk bile seçim şansı olduğunda demokrasiyi yeğler, çünkü cehaletine rağmen sağduyu sahibidir, diye düşünürdüm. Yanılmışım. Osmanlı dahil tüm varlık tarihinin en büyük komplosuna kurban giden Türkiye’de halkın böyle bir sağduyusu yokmuş. Ne Türklerin varmış, ne Kürtlerin ve hatta ne de militan ya da aydın,  halk Yönderlerinin.

Cumhuriyet’ten geçtik, azımtrak demokrasi ve özgürümsü yurttaşlık yıkıldı, yerine istibdat (zorbalık)  ve müstebite (zorbaya) kulluk rejimi kuruldu. Sonuçta ne özgür Kürt kalacak, ne de Türk. Halkımızda tık yok. Kimi müstebitin ayaklarına kapandı, elini yalıyor, parsayı kapıp efendisine iltifatlar şakıyor. Ayaklara kapanmayan da zaten sanal kanallardan sahte kanıtlarla, zindana kapatılıyor.

Türkiye’nin rejimini değiştirelim derken varlığının sonunu getirecek komplo, içerdeki adamları ve dışardaki planlamacılarıyla, çağın belki de en büyük dünya komplosu. Son iki darbeden biri, insan hakları savunucusu ÇHD avukatlarının tutuklanması oldu. Önce altı boşaltılan « hukuk devleti »nin üstü de böyle çizildi. Hukukçuların da « kul » oldukları dünya aleme ilan edildi.

İkinci ve nihai darbe hazırlık aşamasında: CIA Başkanı Petraus’un özel istemi, « Terörizmin Finansmanının Önlenmesi » tasarısı TBMM Adalet Komisyonu’nda kabul edildi. Yasalaştığında, önce içerdeki istibdata biat etmeyen muhaliflerin, ama sonra… Küresel « efendileri »ne mırın kırın eden yerel müsdebitin de mal varlığına, « terör örgütü kurmuştu » diye el konulabilecek! Ülkenin hemen tüm kamu malının şimdiden satıldığını düşünürseniz, gerisini tahmin zor değil.

Ben bunları öngörmüş ve « Destina » başlıklı romanımda Türkiye’nin 22.yüzyıla varmadan çöktürülüp büyük dünya güçleri arasında paylaşılacağını yazmıştım.
Elim kalem tutalıberi yurdumda azınlık olmaya alışık ben, artık işgal altında bir ülkede yaşadığımı düşünüyorum.
Asıl işgalciler ufukta göründüğünde, içerdeki işbirlikçileri nasıl ödüllendirecek ya da dolandıracak, çok görmek istiyor, merakla bekliyorum.

Hiç yorum yok: