21 May 2009

BU KAFAYI NASIL DÜZELTİRİZ ??

Bu resmi ve okuyucu yorumunu gazetesine basan kafa yapısı şu an Türkiye Cumhuriyetinin iktidar koltuklarını kullanmakta ve ülkenin yönetiminde söz sahibidir.

Bu yapı Milli Eğitimde, Üniversitelere atadıkları rektörlerde, TV kanallarında, basın ve yayın organlarında, valilerinde, yargı organlarında, cemaatlerinde, tarikat toplantılarında, emniyet taşkilatında, kısacası toplumu dönüştürebileceği her kritik noktada.

PERVASIZLAR

Sonsuza dek bu çirkin aşağılık yorumları yapabileceklerine ve kimsenin kendilerine bunun hesabını soramayacağına olan inançları sağlam, korkusuzlar çünkü en büyük cesaret verici iktidarda.

ACIMASIZLAR

Çünkü yürekleri, vicdanları, kendini insana ve onun sağlığına, gelişmine adamış, kemoterapi nedeni ile başında saç kalmıyan bir bilim kadınına ölümünden çok kısa bir süre sonra yukarıdaki yorumu yapabilecek kadar kapalı.

ALÇAKLAR

Ölünün arkasından bel altından vuracak kadar gözleri kara.

KÖR CAHİLLER

Irak ve Afganistan savaşlarındaki sivillere yönelik katliamların eşcinseller tarafından yapıldığı iddialarını dile getirecek kadar kör cahiller.

TETİKÇİLER

Kafalarına uymayan çağdaş, devrimci, Atatürkçü insanları hedef göstermekten çekinmezler.

YOBAZLAR

Sperm bankasından çocuk sahibi olmuş annelerin çocuklarına piç diyecek kadar yobazlar.

KORKAKLAR

Atatürk'ten ve onun izini taşıyan herşeyden korkarlar. Gerçek Kuran dininden ve herkes tarafından anlaşılmasından korkarlar.

HIRSIZLAR

İnanmış insanları en zayıf yerden yakalayıp ALLAH adına topladıkları milyarları buharlaştırıp hiç ederler.

Bu savaşı ektiğin tohumlar, yani kızlı erkekli öğrencilerin kazanacak merak etme Türkan Hoca. Çünkü sen onlara asla kaderci olmamayı, sonuna dek dayanmayı, pes etmemeyi, tevekküle pabuç bırakmamayı, soğukkanlılığı yitirmeden ayakta kalmayı ve çoğalmayı, çoğalırken “birey” olmayı öğrettin.

Hiç yorum yok: