20 Oca 2013

Amerikan köpekliği!


Tv kanallarını şöyle bir gezinin. “Esad, camiyi bombaladı” başlıklı tonlarca haber göreceksiniz. Evet, uzun bir süredir, İslam’ın nüsuk mekanları hususunda yükselen bir hassasiyet gibi görülen bu tavrın, ABD’li askerlerce Adana’da gerçekleştirilen cami saldırısı karşısında “tısss” diye söndüğüne şahit olacaksınız.
Dün Sebahattin Önkibar yazdı. Kaçıranlar internetten okuyabilirler. 31 Aralık 2012 gecesi, ABD’li askerler; 10. tanker komutanlığına bağlı camiye saldırıp, minberi parçaladıktan sonra, Kur’an’ı parçalıyor. İçerisi parçalanmış Kur’an sayfaları ile dolu.
Ankara’dan hemen bir talimat geliyor; “örtbas edin...”
Lakin, bölge halkı tepkisini gösteriyor. Herkes failin kim olduğunu biliyor. Meslek odalarına varıncaya kadar açıklamalar yapılıyor.
Polat Alemdar’a çağrı
Basında çıt yok. Tek bir yerde “haber yapılmıyor.”
Sadece Aydınlık Gazetesi...
Buradan “Polat Alemdar’a sesleniyorum.” Kurtlar Vadisi Irak filmiyle, başına çuval geçirilen askerlerin izzetini kurtardın. Bir filmde bu konuya yap! Çünkü bizim izzetimiz; sadece sinema salonlarında kurtarılabilecek kadar ayaklar altındadır!
Sus pus medya, Ankara’nın talimatıyla bu konuyu tümüyle örtbas ediyor. Genelkurmay Başkanlığı tutarsız açıklamalarda bulunuyor. Önce “olayın vuk’u bulduğunu söylerken” bunun haber yapılmasının ardından açılan tüm telefonlara “böyle bir şey yok” diyor. Ne kadar garip! Ne kadar tuhaf!
TUHAFazakar medyamız suskun! Esad cami bombaladı diye ortalığı yıkanlar sessiz. İş İncirlik üssüne gelip dayanınca, çıt dahi çıkmıyor. Ne iştir anlamak güç!
Müttefikimiz ve küresel demokrasi hamisi ABD olunca akan sular duruyor. Duruyor! Durdu.!
NATO mücahitleri “işin aslını çok iyi bildiği halde gizliyor.” 3-5 deli dangalak askerin işidir, çok gündeme getirmeyelim havasında sürüp giden bir durum var.
Aklını başına devşir Müslüman! Bu, işgal kuvvetlerinin cürretsizliğinden başka bir şey değildir!
Memleketinde camine saldırıp, Kitab-ı Mübin’i parçalayan deyyuslar karşısında sus pus olmuş leş kargalarının sıfatına tükürmenin vakti değil de nedir?
Düne kadar Irak’a giden ABD askerinin selameti için dualar eden Başbakan; Adana’da camiye saldıran ABD’li askerler için beddua ediyor mu? Neden tek kelime söylemiyor? Ankara bu işi niye örtüyor!
Öyle ya...
Yazık...
Kandırılıyorsun Ey Müslüman! Rahmet Peygamberinin adını zikredenlerce kandırılıyorsun. Aldatılıyorsun! Ruhunu, ihale masasında bırakmış, imanı; dolar terazisine sermişlerce kandırılıyorsun!
Unutma, uyan ve kendine gel.
Çok geç olmadan!
Amerikan Emperyalizmi ve köpekliği; görüldüğü yerde ezilmesi gereken bir zillettir. Amerika ve İsrail köpekliği, ezilmediği sürece; Müslüman gün yüzü görmeyecektir!
Lakin “Allah’ın vaadi yakındır.” Bu zillet elbette bitecektir!
Aziz İmam’ın şu sözüyle bitirelim; “her Müslüman bir kova su dökse, İsrail’i sel alır...”

Hiç yorum yok: